ARRANGEMENTER

Hjertefred 2022

Igjennom Hjertefred ønsker vi å bearbeide sorger sammen. Med nærvær og felleskap på de forskjellige Hjertefred arrangementene i Norge, kommer vi sammen, tett på sorgen. Stemningen blir helt magisk.

Årets Hjertefred bilde handler om at vi, hver og en, har et lys i oss. Vi er lysbærere. Uansett hvor kort veken er, så skrur vi hverandres veke opp med vår nestekjærlighet . Det mer vi deler vårt håp, våre trøstende ord og handlinger, vår kjærlighet. Jo sterkere lyser vi. Livskraften er vårt felleskap. Det mer vi står sammen i kjærlighet, jo lettere blir livet å leve for alle som blir berørt. Kjærlighet gir lys og lindrer. Vi bryr oss om våre medmennesker. Vi trenger hverandre❤️💫6. november tenner vi hundrevis av lys.

Drammen, Sandvika, Bergen, Kristiansand, Tønsberg- Verdens ende, Risør, Askim, Eidsvoll, Fredrikstad, Tysnes og Hammerfest arrangerer Hjertefred i år 6. november.

Velkommen til en time sammen, med din sorg.

Følg oss på Facebook: Hjertefred, så vil du finne informasjon om hvilke steder som vil arrangere Hjertefred i år etter Helsemyndighetenes råd og anbefalinger.